Uitstel van de bijeenkomsten

Geachte Leden van OHvZ.

Het zijn barre tijden en we hopen van harte dat al onze leden gespaard zullen worden door het virusmonster en dat U weet om te gaan met alle beperkingen van dit moment. Veel handen wassen helpt! Ook voor en na het postzegelen.

Het bestuur van OHvZ heeft besloten om de bijeenkomsten tot nader order niet door te laten gaan. De veiling en de prijsvraag van maart schuiven we door tot we weer beginnen. Wanneer dat is kan op dit moment met geen mogelijkheid worden voorspeld. U zult op de nieuwspagina van www.ohvz.nl op de hoogte worden gehouden en het is onze bedoeling dat er ook steeds een Spaarnepost zal worden gemaakt. Ook daarin zal staan wat we gaan doen. En we gaan proberen om die Spaarnepost-in-virustijd te vullen met interessante bijdrages: ook aan U een uitnodiging om stukjes in te sturen!

We wensen U allemaal sterkte toe en gelukkig hebben we een hobby waarmee we ons eindeloos bezig kunnen houden.

Secretaris OHvZ Ton Dietz

PS: mocht U een email adres hebben dat we nog niet hebben genoteerd: wilt U dat dan svp sturen via de pagina Contact naar de ledenadministrateur. Dat maakt communicatie eenvoudiger voor als het nodig is.