Postgeschiedenis

Er zijn weer twee nieuwe pagina’s op de website bijgekomen in de rubriek ‘Postgeschiedenis’. De spoorwegen deze keer. Een overzicht van de gebruikte spoorwegstempels van 1844 tot 1977. Hier te vinden. Het tweede onderdeel gaat over de spoorverbindingen in Zuid Lees verder Postgeschiedenis

Winkelpassages

Ons lid de heer Kooij heeft wederom een leuk onderwerp gepresenteerd voor het onderwerp ‘Postgeschiedenis van Zuid-Kennemerland’. Het gaat over de historische winkelpassages op ansichtkaarten. U vindt het hier.

Secretariaat

We hebben ondertussen een nieuwe secretaris. De heer Ton Dietz heeft er zin in; hij is te bereiken via de pagina Contact

Secretariaat

De secretaris Pieter van de Kamer meldt dat hij in verband met drukke werkzaamheden, onder andere door het aanvaarden van een nieuwe baan, zijn functie moet neerleggen.

Overlijden Rinus Hagenaars

Dinsdag 26 september jl. is overleden ons bestuurslid en zeer actief lid Rinus Hagenaars. Wij wensen Ineke en de kinderen heel veel sterkte. Hieronder vindt u de rouwkaart met de gegevens omtrent de condoleance en crematie.