Ledenbijeenkomsten

Ledenbijeenkomsten

NB

Wij hebben een protocol opgesteld voor de aanwezigheid bij de ledenbijeenkomst en de veiling. Het is belangrijk dat u het eerst leest voordat u besluit naar de avond te komen.

Voor de ledenbijeenlomst in december 2021 leest u eerst het bericht in de nieuwsberichten.

Tijdens de maandelijkse ledenbijeenkomsten is er gelegen­heid tot het ruilen of kopen van wat een ander dubbel heeft. Ook is er gelegenheid om kennis en ervaringen uit te wisselen met andere leden. Postzegels verzamelen kan tenslotte meer zijn dan het vullen van een album met zegels die met een abonnement worden aangeschaft.

Tevens worden er tijdens deze bijeenkomsten een aantal kavels, ingezonden door leden, geveild. Meestal zijn het 60 kavels. Een mooie gelegenheid om zon­der veel bijkomende kosten (behoudens een gering tafelgeld) uw verzameling uit te breiden tegen prijzen die onder het niveau van de handel liggen.

De ledenavonden worden gehouden op de derde woensdag van de maand (behalve in de zomer) in gebouw ‘de Schakel’, Pijnboomstraat 17, 2023 VN Haarlem. De ruimte is rookvrij en tijdens de pauze ontvangt u een gratis kopje koffie en na afloop een drankje.

Op de laatste ledenbijeenkomst van het seizoen wordt er een verkoping gehouden waarbij leden hun kavels tegen een door hen zelf vastgestelde prijs kunnen aanbieden. Ieder lid kan tot maximaal tien kavels ter verkoop aanleveren.
versie 28-11-2021