Ledenbijeenkomsten

Ledenbijeenkomsten

Tijdens de maandelijkse ledenbijeenkomsten is er gelegen­heid tot het ruilen of kopen van wat een ander dubbel heeft. Ook is er gelegenheid om kennis en ervaringen uit te wisselen met andere leden. Postzegels verzamelen kan tenslotte meer zijn dan het vullen van een album met zegels die met een abonnement worden aangeschaft.

Tevens worden er tijdens deze bijeenkomsten een aantal kavels, ingezonden door leden, geveild. Meestal zijn het 60 kavels. Een mooie gelegenheid om zon­der veel bijkomende kosten (behoudens een gering tafelgeld) uw verzameling uit te breiden tegen prijzen die onder het niveau van de handel liggen.

Op de laatste ledenbijeenkomst van het seizoen, in 2023 dus op 21 juni, zal er een verkoping worden gehouden waarbij leden hun kavels tegen een door hen zelf vastgestelde prijs kunnen aanbieden. U kunt ook kavels van ansichtkaarten aanbieden. Ook is er op deze avond gelegenheid om uitgebreid te snuffelen in de 5 cents stokboeken.

De ledenavonden worden gehouden op de derde woensdag van de maand (behalve in de zomer) in gebouw ‘de Schakel’, Pijnboomstraat 17, 2023 VN Haarlem. De ruimte is rookvrij en tijdens de pauze ontvangt u een gratis kopje koffie en na afloop een drankje.
versie 06-07-2022